Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend v Herolticích, 4. - 7. 10. 2012 a 3. narozeniny

26. 10. 2012

S přicházejícím podzimem jsme opět navštívili oblíbené Heroltice, tentokrát i s mamkou, už jen z toho důvodu, aby věděla, jak máme šikovné psa;-) 

Vyrazili jsme tentokrát už do čtvrtka na Aktivní a zážitkový víkend, v tento termín se v Herolkách konaly i víkendy jiné, jako stopa a poslušnost nebo Speciální víkend pro landseery a novofundlanďany, takže tam bylo opravdu dost psích obrů;-) Možná i z tohoto důvodu jsem se rozhodla, že smeček se tentokrát nezúčastníme, kdyby se nějaké takové pubertální telátko nerozhodlo na Jackii naskakovat. Během pátku, soboty a neděle jsme cvičili i mnohdy zábavné cviky, jako byla psí povolání - záchranář, celník, vodící pes atd. Musím říct, že Jackie se chovala o hodně lépe a cvičila, než na cvičáku. Nejvtipnější bylo, když nejdéle vydržela stát na ešusech, ale nestihly jsme to nejdřív, takže jsem byly druhé;-) Nejlépe to vyřešila panička landseerky, které vysypala pamlskovník a jak pejsem ležel a žral, tak mu aspoň packy na ešusy položila a všechny nás pobavila;-) Našli jsem pár tipů, jak ukončovat například hru a také to, že mám Jackii přeučit na hračku. Předváděla opět, že když ten pamlsek nechce, tak dělá ze sebe doslova blbou. Spoustu cviků, které jsme cvičili, jsme měli ale už v malíčku. 

Naše společnost na tomto víkendu byla úžasná - např. leoní rodinka - maminka se svými 2 dcerami a 2 syny, jedné fence se Jackie sice moc nelíbila, a když si kluci začali vyříkávat svoje názory, byl to taky docela fičák. Jackie je ale správný obranář, proto když jsme hráli cukr, kává, limonáda, a kdy místo Jackie si musela na zem sedat panička a jeden leon Leonek (jméno je správné) koukal na mě tou svou obrovskou hlavou, neváhala paňdu trošku bránit. Jackie si našla úžasného kamaráda, australského ovčáka Gargamela, a strašně mě mrzí, že je až z Rožnova pod Radhoštěm a takové pejska nemáme někde poblíž. Byl k ní dost klidný, ani mu nevadilo, že mu to naše ujo štěkalo do čumáku. Nezbývá doufat, že se v Herolticích ještě potkáme. Videa a fotky naleznete zde:

http://snoppik.rajce.idnes.cz/Heroltice%2C_4.-7.10._2012/

http://snoppik.rajce.idnes.cz/Heroltice_-_Jackie_Gargamel%2C_video/

 

Minulý týden, tedy 17. 10. oslavila naše princezna 3. narozeniny. Že by se její chování obrátilo nějak rozumnějším směrem, nedá se říct;-) pořád je to takové ztřeštěné ujo;-) K narozeninám dostala špenátovo-kuřecí dort, do kterého jsem přidala na ochucení i játra, dort byl slepený tvarohem s celozrnou rýží. Nutno říct, že i když jsem se této kombinace bála, dort měla za 3 dny snědený a poslali jsme i Nikki;-) Dnes jdu vyzvednout boomer ball, tak snad bude mít úspěch!! Přidáme video.

R+J 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář