Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 6. 2010

Úvodní nadpis je snad výstižný a v nic jiného už po těch propršených dnech plných nudy ani nedoufáme;-)

 

Dneska je asi zatím nejteplejší den dnešního roku a Jackinka je asi tak trochu "nemile" překvapena, jelikož přichází její první léto a poněkud něco teplejší, než na co je zvyklá.

 

Bohužel se nám toho teďka nakupilo hodně - taťka šel na výměnu kyčelního kloubu, já se už měsíc šprtám na zkoušky a mamka peče cukroví zdatně na svatbu jedné paní.

Naneštěstí se stala nešťastná událost - Bazze kopla kobyla a měl zlomenou přední nohu. Každopádně přejeme brzké uzdravení, ať s námi táta může zase běhat na nějakém tom srazu;-)

Přišla také velká událost, z naší Jackinky se stala "slečna", asi před 14 dny se u nás objevil první náznak hárání. Ale popravdě je to opravdu oříšek, zarudlá trošku Jackie je, ale neobjevilo se nikdy, že by špinila, tak doufám, že pro příště na tom budem lépe;-)

 

A máme na kontě první chycení kočky, tak snad si pro příště zapamatuje, kdo je u nás pán;-) a konečně jsem našla odvahu Jackii vypustit na procházce bez vodítka a zvládla to na jedničku...Trvalo nám to trošku dýl, ale dodalo mi to odvahy:D

 

Nejvíce se těšíme na prázdniny, kdy budem mít na Jackii spoustu času a budem moci si je pořádně užít;-)

 

Pac a haf

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář