Jdi na obsah Jdi na menu
 


Posmutnělý start druhého roku života

28. 10. 2010

Pomalu ale jistě se přehoupáváme do zimy a náš medvídek ožívá, i když jsme si to všichni přestavovali trošku jinak...

 

17. října oslavila Jackinka svůj první rok, jako dárek dostala přívěsek se jménem, bydlištěm a mobilem, aby se nám neztratila;-) Všichni jsme se těšili na sraz štěňátek, který měl být právě dnes a na příští týden, kdy jsme měli jet na prodloužený výcvikový víkend.

 

Jak už čas napovídá, ze všech akcí sešlo. Jackinka nám začal přesně před týdnem, tedy 21. 10. poprvé hárat, čímž zmařila naše a její všechny plány. Takže na výcvikový týden jedeme až někdy na jaře a budeme doufat, že sourozence uvidíme v co nejbližším termínu;-)

 

Jinak krom kalhotkového systému, který relativně dobře snáší, nepozorujeme na jejím chování žádné změny, možná se chce více mazlit, ale to nám nevadí přece...Každopádně pokud bude mít pravidelné hárání, tak máme celkem dobrou vyhlídku na letní štěňátka...I když naše princezna moc neví, co se děje stále;-) Pejsci nás snad zatím moc necítí, ani soused Ben nic nezpozoroval, což je jedině dobře. Protože banda pouličních potulných psů je jedna z nejhorších situací, co vás může během hárání potkat...

 

Tak doufám, že brzy nastane trošku zábavnější a aktivnější období;-)

 

Pac

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář