Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky zima 2011/2012

22. 2. 2012

Od mého posledního příspěvku uplynula už dlouhá doba, bohužel za to může můj extrémní nedostatek času. S Jackií jsme se před zimou snažily chodit pravidelně na stopu a musím ji pochválit, že až na pár výjimek byla skvělá a na jaře snad pamlsky vystřídají již předměty. Stále pilujeme i chůzi u nohy, ve které se také zlepšila a přivolání, které máme již předpisové;-) 

 

Jackie opět zdatně pomáhala na Vánoce s pečením cukroví (tentokrát se žádný plech nerozsypal) a pod stromečkem našla krásný nový pelíšek;-) Nechtěli jsme riskovat, že zip bude opět zásadním problémem a škoda bude mnohonásobně větší, proto jsme koupili neomyvatelný. Vypadá to, že si pelíšek zamilovala, tak časem koupíme i omyvatelný;-) Další pozitivní novinkou je, že máme nový foťák, se kterým jdou dělat fotky daleko rychleji (viz. fotogalerie a fotky v pohybu), který mi dělá obrovskou radost. Máme v plánu letní dovolenou na horách a trochu se zasvětíme do tajů dogtrekingu;-) Jen aby to Jackie v tom teple zvládla!!

Před krátkým časem odešla do nebíčka Ivoškova Nelinka, chuďátko malé, měla vážné zdravotní problémy, tak doufáme, že jí je už líp... Každopádně Jackii přibude nová kamarádka, jorkšíří slečna;-) Sice to bude prcek, ale věřím, že si budou rozumět a co nejdřív se seznámí!!!

Jackie začíná dospívat a měnit chování. Trochu si vyskakuje na štěňata, aby věděla, že ona je tady už ta dáma;-) Moc se ale nezměnil její vztah k lidem, pokud přijde někdo zepředu do domu, je pořád vítací..Asi nařídíme všem, aby chodili přes dvůr a naše Jackie se mohla projevit jako pořádný hlídač. Ale asi vím, po kom to má;-) Navíc taťka je slavný, u naší šikovné paničky v Kochánově byl pořad Chcete mě no a samozřejmě Bazzy musel být u všeho. Tak jsem si říkala, po kom ten náš medvídek je tak zvědavý;-)

 

Nad našimi plány začít chodit na cvičák od letošního jara se popravdě poněkud smráká, odpadlo mi sice už víkendové chození do školy, ale státnice se nemilosrdně blíží a čas letí jako voda a o to víc mě to mrzí:-/

 

Tak pac a haf, panička se bude snažit víc psát!!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dogtrekk

Lucka a Bára,11. 3. 2012 19:31

Zdravím, nechcete zkusit taje dogtrekkingu teď v dubnu ve Šlapanicích? Přihlásily jsme se tam s Bárou na mid. Asi po těch 40 km umřu, ale aspoň si to vyzkoušíme :-) Propozice jsou na http://www.kkslapanice.com/ Nenašla jsem žádného jiného blázna, který by to chtěl jít dobrovolně se mnou:-)

Re: Dogtrekk

Radka,6. 4. 2012 13:22

Jééé, omlouvám se, já si ten komentář přečetla až teďka, zapomněla jsem u článku nastavit, aby mi přišlo upozornění na e-mail:-/ No ale i tak, vůbec netuším, jestli bychom to zvládly, v létě zkusíme ty hory a uvidíme...kdyby to šlo a měli nějakou akci k podzimu, tak bych do toho šla;-)