Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco málo nového

3. 5. 2011

 Na začátek bych chtěla vložit odkaz na krásné fotky, které nafotila s námi a s Jackinkou moje šikovná kamarádka. Také bych jí chtěla ještě jednou poděkovat;-)

http://snoppik.rajce.idnes.cz/Jackie/

 

P.S. Jasně mě to motivovalo, že bych měla koupit nějaký rychlejší fotoaparát, protože ten náš na tak rychlého psa opravdu nestačí;-) Podařilo se nám vyfotit i pár fotek v pohybu, což byl takový můj malý sen;-) Jackince se fotky také líbily a vzkazuje, že se těší na další focení;-)

 

Pomalu nám začíná převažovat pěkné počasí, tak doufám, že mi moje nudné a dlouhé zkouškové rychle uteče a budeme moci věnovat více času naší princezně;-) V lese je to plné nových vjemů a Jackinky zvědavost totálně kulminuje, ale paniččina blízkost je zatím a snad i na dlouho důležitější;-) 

 

Očekáváme druhé hárání, ale zatím to vypadá, že přesně po 6 měsících to nebude, ale o to lépe do budoucna na letní štěňátka;-)

 

Jinak z výcvikového víkendu, který jsme absolvovali, si Jackie snad vedle dobrých návyků při chození na povoleném vodítku, které se relativně daří i na začátku procházky, si odnesla touhu po kontaktu s jinými psy, což tak nevítám, ale připisuji to hlavně ještě její štěněčí zvědavosti;-)

 

Na konec tohoto krátkého článku bych chtěla přiložit odkaz na článek o hovawartech z webu www.muj-pes.cz. Je tam pár opravdu krásných bodů, se kterými musím Jackii ztotožnit. Obzvláště: "Hovawart je obrazem svého pána." Věta, která řekne vše.

 

http://www.muj-pes.cz/rozhovory/portret-plemene/hovawart-530.html

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář