Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jackie bodovala v Židlochovickém hafíkovi a Brannan nám neuvěřitelně roste

28. 9. 2014

 Ahoj kamarádi!

 

Na září jsme měli naplánovaného Židlochovického hafíka, na kterého jsem málem snad ani nejeli, protože Jackie začala den před akcí hárat. A jak to tak bývá, většina výstav je bez účasti háravých fen. Naštěstí prakticky nešpinila, většinu prostor neznečistila a nám bylo povoleno vystavovat. Konkurence byla standardní, protože na voříškiádu jezdí skoro ti stejní účastníci. Ale nějak jsem věděla, že musíme uspět a taky jsem uspěli. Jackie běžela výborně (ještě aby ten cvičící pes nebyl poznat), postavila se dobře a nepochybně okouzlila i svou velice milou povahou. A vyběhaly jsem si krásné druhé místo a pohárek o něco vyšší než v loňském roce ;-) Organizace byla jako vždy výborná, ceny pěkné a vyšlo počasí, které bylo až skoro letní. Akorát vždycky se nějaká moucha najde a rozlobila mě slečna s pejskem, který sice v Oslavanech vyhrál psíka šikula, ale byl nesocializovaný na cizí lidi a tentokrát paní rozhodčí skončila i s kousancem. Prostě neprofesionální jednání, ale to nám akci nepokazilo a já bych ráda, že jsem si po dlouhé době udělali s Jackií pěkný výlet. Fotky

 

zde: http://snoppik.rajce.idnes.cz/Zidlochovicky_hafik_2014/

 

A k naší malé princezně, která bude už za 14 dní u nás a která už váží 5 kilo a oslavila šestý týden svého života. Popravdě přiznávám, že si tohle čekání svým způsobem neskutečně užívám. Jackii jsem viděla jenom jednou a poté jsme si pro ni jeli a nyní mám malou za rohem a vidím, jak každý týden o neuvěřitelný kus vyroste. Štěníci jsou neskuteční, během jednoho týdne se změnili ve smečku, která všechno prozkoumává a ve svých lumpačinách jsou stále kreativnější. Malá černoznakatá Beckie je sebevědomé štěňátko a věřím, že svým budoucím majitelům v ChS Bukový Háj bude dělat jenom radost a bude hrdou pokračovatelkou stanice, která stojí na začátku života obou mých holek. Bundášek je takový rarášek, jediný chlap, pod jehož pohledem prostě roztajete. Blondýnky jsou každá jiná a nejsem schopna si zapamatovat ještě jejich jména, nejtmavší Briga bude dělat radost v rodině v Ořechově. Druhá černoška Bairra, která je takové sluníčko, nejen podle obojku a při poslední návštěvě mi okusovala tkanička úplně nejvíc, pojede do Luhačovic ke staré hovawartí dámě. A věřím, že ji vlije novou krev do života, jakou vlila Jackie naší Betince, alespoň na chvíli. A jedna z blondýnek má možná před sebou také slibnou kariéru a bude nám ve výstavní třída konkurovat, stejně jak Beckie ;-) A pokud to bude ta zvědavější z nich, tak doufám, že se nikde neztratí při objevování nových otvorů a škvír ;-) Malá už má koupený nový pelíšek, zatím provizorní, aby nedopadl jak u Jackie a ještě ji musím vybrat nějaký fešácký růžový obojek a vodítko. Čeká nás vedle socializace a první výchovy štěňátka i socializace s Jackií, ale já věřím, že to ta moje nejlepší holka zvládne tak, jak doposud vše...A asi moje vize je nepochybně jasná a to je moje vlastní ChS a abychom nezaháleli, tak páníček nám vymyslel návrh - Jackie-Snow...kdo se dívá na Game of Thrones to asi pochopí, tak třeba za pár let budeme mít samé malé bastardíky ;-) :D Držte nám palce, 11. října vstupujeme na naši společnou cestu a doufám, že s oběma bude pořádně dlouhá. 

 

Fotečky našeho mimina od paní chovatelky najdete zde: http://elibuky.rajce.idnes.cz/

 

A jen poznámka na konec - včera jsem byla zapisovat na speciální výstavě v Bochovicích a potichu jsem si říkala, jestli tu výbornou tam příští rok dostanu...a byla jsem trochu zklamaná předváděním některých psů, které bylo i na té voříškiádě víc profesionálnější. O maďarských ohařích, u kterých jsem zapisovala na národní výstavě v lednu, ani nemluvě. A 11. ráno máme reparát zkoušek, tak nám držte palce ;-)

 

R+J+B...;-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář