Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlobíme

2. 3. 2010

Čas ubývá jako voda a naší "malé" princezně jsou  4 měsíce a pomalu ale jistě se blíží doba, kdy přesídlí natrvalo ven. Nyní už tam tráví víceméně větší části dne, kde se vyřádí na zahradě a likviduje vše, na co přijde:D

Jediné, na co si bude muset lépe zvyknout, jsou holubi, protože se jí probouzejí lovecké instinkty a nejradši by je ulovila;-)

 

Vypadlo nám už pár stoliček a pravý horní špičák, který si Jackie nalomila. Myslím, že to zvládá fajn, nijak extrémně moc nekouše (jak jsem byla varována od jiných).

 

Trošku nám dělá problém povel sedni, protože Jackie se prostě občas nechce:D Jinak ví, co nesmí, přesto ráda provokuje a když ji okřikneme, obyčejne se schovává za prvního, koho vidí. Naštěstí neštěká příliš zbytečně, pouze oznamuje, že u sousedů někdo jde, a na neživé věci typu černé pytle nebo flašky od piva, případně pytlíky od krémů:D

 

Jedna humornější příhoda: Mamka dodělávala nějaké rolády s máslovým krémem a vypraný pytlík pověsila na topení a poté začala vytahovat pečené kuře z trouby. Jenže naše "malá" začala vrčet a mamka si myslela, že vrčí na ni a na kuře a přemýšlela, jestli vrčí na ni, nebo na koho, ale odvážila se otočit a jejím objektem byl ten pytlík od krému:D:D:D Určitě to lépe vypadalo naživo, ale máme s ní zábavu;-)

Růst se nám už zpomalil, máme krásných 51 cm, akorát váhu jsme ještě nestačili zjistit;-)

 

Hodně se těšíme na návštěvu ostatních štěňátek a rodičů, která se už blíží;-)

 

Pac

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář