Jdi na obsah Jdi na menu
 


50cm a nové zoubky

6. 2. 2010

Po nějaké době něco nového o Jackie;-)

 

Nejprve asi, že dnes (6. 2.) jsme Jackie naměřily 49 cm, tak doufám, že se to brzy zpomalí, nebo z ní bude Maxi pes Fík. Začaly nám vypadávat první zoubky, máme už cca 5 nových a zatím bezbolestně a bezproblémově. Jackie zvládá pac, nesmíš, fuj, na přivolání a uklidnila se relativně při chůzi na vodítku, ale pořád má čumák na zemi, takže víte jak;-) Dneska nám na ulici, díky špatně zapnutému obojku, utekla, ale na zavolání hnedka přiběhla;-) A už musím podotknout, že z jednoho obojku už vyrostla.

 

Mimino nám začíná trochu hlídat, nebo se aspoň snaží tvářit důležitě, když si lehne na hromadu sněhu na dvoře a veledůležitě kouká kolem a jasně každému dává najevo, komu to patří;-) Betinku zlobí pořád, obzvláště miluje, když ji může držet ocas a Betina nemůže pokračovat. Je to trochu dost majetnická i na misku na pití, kterou mají společnou, se žrádlem by se to nedalo bohužel. Krmíme pořád stejnými granulemi, je na ně zvyklá, vaříme maso, přihodíme zeleninu, sýr a zalijeme neosoleným vývarem a roste nám krásně;-)

 

Jackinka nám předvedla, že nemá moc v lásce labradory, na jedné procházce na dva pěkně vyjela, je zvyklá akorát na Bena, ale pořád je držíme v odstupu za plotem;-) Akorát musíme zapracovat na odnaučení skákání na lidi, už to není žádný prcek a dostává se do chvil, kdy to není už moc příjemné.

Pomalu ale jistě nám přichází jaro, kdy se Jackie natrvalo nastěhuje na dvůr a máme naplánovanou společnou návštěvu u páníčků v Kochánově, na poslední březnový víkend, tak se moc těšíme a jsme zvědaví, jak ti naši "medvídci" na sebe zareagují;-)

 

Pac

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář